Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Filtre pentru apa Filtre pentru apa

Pompa de recirculare FERRO 32/80/180

Discount 16%
Pret vechi: 51000 lei cu TVA / Buc
Pret: 42346 lei cu TVA / Buc
Producator:   FERRO
Cod produs:   MAS32/80/180
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de autorizare ISCIR si personal specializat.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Pompa FERRO 32/80/180 de reciclare

Esti interesat de o pompa de reciclare de calitate? Alege pompa FERRO 32-80. La Mas-Instal o gasiti la un pret avantajos de doar 423,46 lei.

Pompa FERRO 32/80/180 de reciclare

Esti interesat de o pompa de reciclare de calitate? Alege pompa FERRO 32-80. La Mas-Instal o gasiti la un pret avantajos de doar 423,46 lei.

Pompa de recirculare FERRO 32/80/180

 

Pompa de recirculare FERRO 32/80/180 poate fi utilizata atat pentru apa calda sau rece, fiind folosita cu succes in cadrul instalatiilor mici de incalzire si climatizare. Acest model de pompa FERRO se preteaza la uz civil cat si industrial de tip inchis si presurizat sau cu vas deschis. Corpul pompei este confectionat din fonta, iar carcasa motorului din aluminiu turnat. Rotorul este din tehnopolimer, iar arborele motorului din otel inoxidabil calit, montat pe rulmenti din grafit.

 

Dispune de un motor asincron de calitate superioara ce nu necesita protectie la suprasarcina. Stuturile filetate sunt prevazute cu racorduri filetate pentru manometre de control. Camasa rotorului, camasa statorului si flansa de inchidere sunt fabricate din otel inoxidabil.

 

Pozitia optima de montare a arborelui motor este in pozitie orizontala. Motorul acestei pompe de recirculare FERRO 32-80/180 este de tip asincron cu doi poli, cu rotor inecat, functionand cu trei viteze. Pentru o optima utilizare, fluidul pompat nu trebuie sa contina particulare solide sau uleiuri si sa fie neutru din punct de vedere chimic.

 

PRODUCATOR:FERRO
GARANTIE: 24 LUNI

Descriere produs

Detalii tehnice ale pompei de recirculare FERRO 32-80-180

 

Debit: max. 0,1 - 10,5 m³/h
Înalțimea de pompare: max. 8 m
Temperatura lichidului: min. +2°C, max. +110°C
Tipul lichidului pompat: curat, fără impurități, substanțe uleioase, minerale, nelipicios, neutru chimic, cu parametri asemănători apei.
Presiune maximă: 10 bar
Clasa de protecție: IP 44
Clasa de izolare: H
Racord cutie conexiuni PG 9
Instalare: cu axul central în poziție orizontală, cu carcasa montată cu mețiunea de a nu fi sub pompă
Tensiune: 50-60 Hz, ~230V
Putere (1,2,3): 135/190/245 W
Distanța între axe: 180 mm
Racorduri hidraulice: G 2”X1 1/4
Temperatura ambientală: min. +2°C, max. +40°C

Alte produse din categorie
Discount 10.00 lei
295.00 lei
285.00 lei
Discount 35.00 lei
455.00 lei
420.00 lei
Discount 35.00 lei
320.00 lei
285.00 lei
Discount 63.00 lei
355.00 lei
292.00 lei