Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Vase de expansiune Vase de expansiune/Hidrofor Vase de expansiune sanitar REFLEX - Refix DC 200l, 10 bar
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Filtre pentru apa Filtre pentru apa

Vase de expansiune sanitar REFLEX - Refix DC 200l, 10 bar

Pret: 1.43627 lei cu TVA / Buc
Producator:   REFLEX
Cod produs:   7363500
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de autorizare ISCIR si personal specializat.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Vase de expansiune Refix DC 10 bar

 

Vase de expansiune Refix gama albastra – sunt destinate pentru sisteme de stingerea incendiilor, incalzire prin pardoseala sau instalatii geotermale, cu circuit inchis.  

 

Vasele de expansiune Refix DC sunt fabricate din otel, acoperite in exterior si netratate pe interior, avand diafragma neinlocuibila, care separa interiorul vasului intr-o camera cu lichid si intr-o camera cu gaz.  Recomandarile sunt pentru utilizare in sistemele cu apa non-potabila cum ar fi sistemele de alimentare pentru stingerea incendiilor sau pentru apa industriala, incalzirea prin pardoseala.

Descriere produs

Vase de expansiune Refix DC  200l, 10 bar

   

 

Vase de expansiune Refix DC 10 bar sunt proiectate pentru functionare in instalatii de incalzire si racire, numai pentru sistemele ce nu necesita indeplinirea cerintelor DIN 1988, cum sunt sistemele de alimentare pentru stingerea incendiilor sau pentru apa industrial, incalzirea prin pardoseala sau pentru instalatii geotermale.

 

Sunt vase de expansiune Reflex cu  diafragma neinlocuibila pentru sistemele de alimentare cu apa.

 

Particularitati:

 

- diafragma neinlocuibila;

 

- toate partile vasului de expansiune care intra in contact cu apa sunt potejate impotriva coroziunii;

 

- finisaj cu pulbere pentru acoperire externa;

 

- pozitie verticala (cu picioare);

 

 

 

 

 


 

Caracteristici tehnice:

 
   
Tip:  DC 200
Volum nominal: 200 litri
Volum util max.:   180 litri
Temp. perm. de op.:  70°C
Pres. perm. de op.:  10 bar
Presiune camera de gaz (din fabricaČ›ie):   4 bar
Diametru:  634 mm
Inaltime: 883 mm 
Masa neta:   40 kg
Sistem conexiune:  R 1 
Culoare:  albastru
Download
Alte produse din categorie