Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Radiatoare/Calorifere/Incalzire Radiatoare/Calorifere/Incalzire Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Casa si Gradina Casa si Gradina

Centrala Termica Protherm Puma Condens 24kw, pentru incalzire si preparare ACM, cu tubulatura

Pret: 3.26000 lei cu TVA / Buc
Producator:   PROTHERM
Cod produs:   10710290
 
AEDERE CENTRALA TERMICA In condensare
PUTERE CENTRALA
TIRAJ CENTRALA Fortat
BOILER INCORPORAT Nu
UTILIZARE Incalzire si apa calda menajera
INSTALARE CENTRALA Pe perete
GARANTIE 3 ani
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

 (Societatea noastra nu efectueaza montaje,mas-instal recomanda pentru montaj parteneri specializati in montarea centralelor termice) Montajul standard este efectuat de catre  parteneri colaboratori specializati in montarea centralelor termice


Citeste mai mult
Cele mai necesare detalii despre sistemele de climatizare si de conditionare climat interior

Aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate indiscutabila in mediul urban al mileniului trei, chiar si in tari ca Romania. Clima temperata in care am crescut noi, cei de generatii nu chiar tinere, s-a transformat intr-un mod deja de netagaduit, iar verile nu mai sunt nici pe departe ce erau candva.

Imi amintesc cand eram copil, ca 33 de grade in iulie august insemna canicula. De un deceniu, daca nu chiar doua, la 33 de grade ne relaxam, temperaturile de peste 40 de grade devenind deja ceva uzual.


Citeste mai mult
Cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie

Este o intrebare pe care multi oameni o pun atunci cand cauta sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire. Calcularea puterii unui calorifer este importanta pentru a te asigura ca alegi un model potrivit pentru spatiul tau. Un calorifer prea mic nu va incalzi suficient camera, iar unul prea mare va fi costisitor si va consuma prea multa energie.

MasInstal iti explica modul cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie. Este simplu de calculat!


Citeste mai mult
Cum alegi puterea in BTU a aerului conditionat, in functie de suprafata camerei?

Vrei sa stii ce aer conditionat sa cumperi pentru locuinta ta? Un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU e suficient pentru o camera?

 

 

 

 

 


Citeste mai mult
Dacă și tu deții o centrală termică este normal să știi ce presiune trebuie să aibă centrala termică

Te-ai întrebat de multe ori care este presiunea normală la centrala ta termică? Presiunea normală la centrala termică poate varia în funcție de tipul de instalație, însă în general se recomandă menținerea unei presiuni între 1 și 2 bar.


Citeste mai mult
Descoperă importanța irigațiilor în agricultura modernă și cum pot acestea să îmbunătățească eficiența culturilor agricole. Află cum să optimizezi irigațiile pentru a obține recolte bogate și sustenabile.

În lumea agricolă de astăzi, irigațiile au un rol esențial în dezvoltarea unei agriculturi durabile și productive.

Irigațiile reprezintă procesul de furnizare controlată a apei în mod artificial culturilor agricole, în scopul asigurării nevoilor de umiditate ale plantelor și îmbunătățirii randamentelor agricole.

O gestionare inteligentă a irigațiilor poate aduce beneficii semnificative pentru agricultori și pentru societate în ansamblu, contribuind la siguranța alimentară și dezvoltarea economică.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

KIT DE EVACUARE INCLUS!
 
Centrala termică Protherm Puma Condens 24kW este un echipament eficient energetic, proiectat pentru a furniza căldură și apă caldă menajeră într-o locuință.

Este proiectată pentru a fi eficientă din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că utilizează combustibilul într-un mod optim pentru a produce căldură și apă caldă menajeră, reducând astfel costurile de exploatare pentru utilizator.
 
Centrala termică în condensație pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră, Protherm Puma Condens 24 kW prezintă următoarele avantaje:
 
 • Preț competitiv.
 • Economie de gaz cu până la 30% comparativ cu centralele convenționale.
 • Prietenoasă cu mediul.
 • Produs de calitate al unei mărci de renume.
 • Fiabilă.
 • Digitală.
 • Interfață modernă și intuitivă, cu acces rapid la funcțiile de bază.
 • Ușor de instalat. Are un design compact, ocupând puțin spațiu în locuința ta
 • Afișaj prietenos, interfață modernă și intuitivă.
 • Putere menită să încălzează spații generoase
 • Control avansat ce o face ușor de utilizat si vă permite să setați temperatura dorită și să monitorizați funcționarea centralei termice
 • Siguranță - puteți sta liniștiți cu privire la supratemperatură și presiune excesivă, pentru că această centrală dispune de sisteme proprii de siguranță
 • Economie de energie datorită tehnologiei de condensare
 • Asigură un confort termic sporit în locuința voastră, indiferent de condițiile externe
 • Eeste durabilă, deci pregătițivă să convițuiți cu această centrală mult timp de acum înainte.
 
Datorită dimensiunilor sale 400 x 270 x 626 mm centrala Protherm Puma Condens poate fi amplasată atât în încăperi de mici dimensiuni, cât și în încăperi de dimensiuni generoase. Căldura și apa caldă la discreție într-o centrală de dimensiuni reduse.
 
Centrala murală cu una dintre cele mici amprente de pe piață, Puma Condens se încadrează perfect în spatii reduse. Plus are o interfață modernă și intuitivă, cu acces rapid la funcțiile de bază. Cu schimbător de căldură din oțel inoxidabil de încredere și robust, cu pompă de înaltă eficiență pentru performanțe ridicate la costuri reduse de energie electrică. Este dotat cu program auto-diagnosticare și are funcția de modulare continuă a puterii. 
 
Utilizarea tehnologiei condensației determină scăderea consumului de combustibil cu până la 33% față de centralele din generațiile anterioare. Prin acest proces se recuperează o parte din căldura gazelor arse - astfel, temperatura setată a agentului termic nu depășește 55 C, iar vaporii de apă din gazele de ardere condensează pe tubulatura de evacuare și se întorc în centrală în stare lichidă.
 
 • Eficiența ridicată de încălzire clasa A - eficiență energetică clasa A, clasificată potrivit reglementărilor ErP, asigură economii importante datorita consumului redus de gaze.
 • Eficiența ridicată de apă menajeră clasa A - centralele Puma Condens au clasa A de eficiență energetică la profilul de sarcină XL, conform reglementarilor ErP.
 • Economie de energie cu pompă cu eficiență ridicată - viteza pompei se reglează automat în funcție de cerințele instalației.
 • Modulare ventilator - viteza ventilatorului se reglează automat în funcție de cerințele de temperatură ale centralei, garantând o eficiență ridicată și un nivel redus de zgomot.
 • Schimbător de căldură din oțel inoxidabil - robust și performant.
 • Sistem de încălzire inteligent - senzorii de temperatură tur-retur controlează permanent temperatura, permițând astfel o operare mai economică.
 • Prietenoase cu mediul - centralele termice Puma Condens au emisii scăzute de noxe, datorită tehnologiei în condensare.
 • Funcționare cu un debit redus la prepararea de apă caldă menajeră.
 • Design stilat - pentru designul său compact și ergonomic, această centrală a primit premiul Green Good Design.
 • Ecran digital cu afișaj LCD.
Descriere produs
Clasă energetică A
Putere termică ACM (kW) 24
Putere nominală maximă (50/30°C) (kW) 20
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 18.4
Tip combustibil gaz metan, GPL
Randament maxim (%) 108.1
Mod preparare ACM instant
Putere (kW) 24
Temperatură maximă încălzire (°C) 80
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Temperatură maximă ACM (°C) 55
Temperatură minimă ACM (°C) 30
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 11.5
Înălțime (mm) 626
Lățime (mm) 400
Adâncime (mm) 270
Racord circuit încălzire (inch) 1/2"
Racord gaz (inch) 3/4
Racord apă rece/ACM (inch) 1/2
Volum vas expansiune (l) 8
Alimentare electrică (V) 230
Grad de protecție IPX4D
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Masă (kg) 27
Download
Alte produse din categorie
Discount 409.00 lei
10399.00 lei
9990.00 lei
Super-pret. Profita acum!
Articole recomandate
In anotimpul friguros confortul casei dumneavostra este dat de nivelul de incalzire al locuintei, iar solutia potrivita o consituie instalarea unei centrale termice. Principalul avantaj generat de alegerea acestei variante, pe langa asigurarea unui plus de confort, il reprezinta scaderea costurile pentru incalzirea apartamentului/ locuintei.  
Este o intrebare pe care multi oameni o pun atunci cand cauta sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire. Calcularea puterii unui calorifer este importanta pentru a te asigura ca alegi un model potrivit pentru spatiul tau. Un calorifer prea mic nu va incalzi suficient camera, iar unul prea mare va fi costisitor si va consuma prea multa energie. MasInstal iti explica modul cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie. Este simplu de calculat!
Kituri de armaturi, regulatoare de gaz, kituri de evacuare si detectie a gazelor, robineti, olandezi....Ce sunt toate aceste produse complementare pentru centrala termica?De unde stiu ca am nevoie de ele pentru montajul centralei mele termice?
Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov) Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu: Ariston (detalii centrale termice in condensare Ariston) Immergas (detalii centrale termice in condensare Immergas)  (Societatea noastra nu efectueaza montaje,mas-instal recomanda pentru montaj parteneri specializati in montarea centralelor termice) Montajul standard este efectuat de catre  parteneri colaboratori specializati in montarea centralelor termice
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS
Te-ai întrebat de multe ori care este presiunea normală la centrala ta termică? Presiunea normală la centrala termică poate varia în funcție de tipul de instalație, însă în general se recomandă menținerea unei presiuni între 1 și 2 bar.
De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.