Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Filtre pentru apa Filtre pentru apa

Aer conditionat Inverter Hyundai 12000 Btu/h WI-FI Ready model 2022

Pret: 1.75600 lei cu TVA / Buc
Producator:   HYUNDAI
Cod produs:   HTAC-12CHSD/XA71-I
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de autorizare ISCIR si personal specializat.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Aparatul de aer condiționat Hyundai Inverter 12.000 BTU este o alegere excelentă pentru răcirea locuinței dumneavoastră! Model ECO Friendly.

Caracteristicile aparatului de aer condiționat Hyundai 12.000 Btu

La acest produs se mai adauga taxa timbru verde de 43,37 ron

Face parte din clasa energetică A++. Ce putem să spunem mai mult?

Cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU, acesta poate răci cu ușurință camere de până la 40 - 60 de metri pătrați. Însă el poate funcționa bine chiar și pentru suprafețe de 70 mp ori chiar 100 mp.

Acest aparat de aer condiționat cu invertor Hyundai 12000 Btu are un compresor cu invertor de înaltă eficiență, care economisește energie și funcționează la tensiune și amperaj redus.

Urmarea conduce către o eficiență sporită față de aparatele de aer condiționat convenționale, dar în același timp este și mai silențios la funcționare.

Modelul pe care vi-l recomandăm este clasificat Energy Star, deci este ecologic și, de asemenea, vă economisește bani la costurile cu energia. Are un factor de cost energetic (EER) de 10,0 și un raport de eficiență energetică sezonieră (SEER) de 11,2.

Aparatul de aer condiționat Hyundai are, de asemenea, un panou de control ușor de utilizat, cu un afișaj digital și un mod automat care vă permite să setați temperatura dorită.

Aparatul de aer condiționat Hyundai de 12.000 Btu dispune de o funcție de temporizare pe 24 de ore cu 7 setări de viteză: 1 (cea mai joasă), 2, 3, 4, 5, 6 și 7 (cea mai înaltă). De asemenea, este prevăzut cu o funcție de dezghețare automată pentru atunci când temperatura exterioară scade sub punctul de îngheț.

Dispune de o telecomandă simplă care vă permite să controlați temperatura de oriunde din cameră sau din casă. Plus de asta, este dotat cu o funcție de repornire automată după o pană de curent, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oprirea manuală a aparatului de aer condiționat în fiecare seară înainte de a merge la culcare!

Aparatul de aer condiționat Hyundai Inverter 12000 Btu are câteva caracteristici excelente, ceea ce îl face un produs foarte versatil. Sistemul poate fi utilizat atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Având posibilitatea de a controla ambele funcții în mod independent, veți putea ajusta temperatura camerei dvs. în funcție de necesități.

Beneficii Aer condiționat Hyundai Inverter 12000 Btu:

 • Sistem de compresor rotativ dublu: Eficiență ridicată, zgomot și vibrații reduse, durată de viață lungă.
 • Combinație avansată de schimbător de căldură și evaporator: Eficiență mai bună a schimbului de căldură, performanță mai stabilă.
 • Control multidirecțional al fluxului de aer: Poate regla direcția fluxului de aer pentru a se potrivi nevoilor diferitelor încăperi în momente diferite.
 • Funcționalitate inteligentă: Sistem de control inteligent cu temporizator, telecomandă și funcție de pornire/oprire 24 de ore pentru economisirea energiei.

Acest model dotat cu Wi-FI Ready are in componență schimbătoare de căldură deosebit de eficiente, dotate cu tubulatoare precum și cu sisteme de evacuare rapidă a condensului.

Din analiza noastră a rezultat că avem de-a face cu un model deosebit de fiabil, perfect pentru orice spațiu de locuință ori birouri.

Un alt aspect benefic al acestui aparat de aer condiționat este faptul că unitatea electronic determină modul de funcționare ținând cont de temperatura exterioară, de temperatura interioară, dar și de gradul de umiditate din atmosferă.

Aparatul de aer condiționat Hyundai Inverter 12000 Btu are o funcție de dezumidificare care elimină umiditatea din aer, lăsându-vă cu aer proaspăt în locuință sau la birou.

Puteți seta această funcție la orice nivel între 1% și 70%, în funcție de câtă umiditate doriți să eliminați din aer. Această funcție ajută, de asemenea, la reducerea creșterii mucegaiului dacă locuiți într-o zonă care tinde spre niveluri de umiditate de peste 50%.

Funcționalitatea aparatului de aer condiționat Hyundai de 12.000 Btu

Pentru că dispune de o serie de moduri de răcire diferite, concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs., puteți adapta alegerea necesităților voastre și ale familiei.

Poți alege între modul doar ventilator, pentru situațiile în care ai nevoie doar să faci să circule aerul rece, sau poți alege dintre trei setări diferite de temperatură: Modul de răcire 1 (60°F – 15,5°C), Modul de răcire 2 (70°F - 21°C) și Modul de răcire 3 (80°F - 27°C).

În plus față de aceste moduri de răcire, există și două moduri de încălzire: Heating Mode 1 (60°F – 15,5°C) și Heating Mode 2 (70°F - 21°C). Aceste moduri de încălzire vă permit să reglați temperatura locuinței dvs. în funcție de nivelul personal de confort în timpul lunilor mai reci.

Aceasta aparat este o alegere perfectă din punct de vedere al raportului calitate preț. După părerea noastră, faceți o afacere bună cumpărându-l.

Și nu doar noi avem o părere pozitivă vis-a-vis de acest aparat de aer condiționat Hyundai Inverter 12000 Btu. Se pare că este unul dintre cele mai populare aparate din piață, iar acest lucru este ușor de demonstrat, citind părerile celor care l-au achiziționat în timp și și-au manifestat mulțumirea.

Un alt aspect demn de menționat aici este faptul că acest aparat are caracteristici ușor de înțeles. Din manual este simplu să-ți dai seama despre modul de funcționare, de funcțiile complexe ale aparatului.

Nu mai stați pe gânduri! Vă garantăm că veți achiziționa un produs de calitate de care vă veți bucura multă vreme de acum înainte!

Iată câteva dintre cele mai avantajoase funcționalități ale acestui aparat:

 • • Dezghețarea inteligentă
  • Sistem autorestart
  • Senzor de temperatura pe telecomanda
  • Funcționare silențioasă
  • Filtru ioni de argint
  • Autodiagnoza
  • Filtru multifuncțional
  • Autodiagnoza detectare scurgere freon
  • Funcție de repornire cădere tensiune alimentare
  • Debit de aer pe distanța lunga
  • Funcția Turbo
  • Funcția Anticold

Funcția Turbo Cool mărește capacitatea de răcire atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea prin ajustarea vitezei ventilatorului în funcție de nevoile de temperatură ale camerei. Acest lucru permite o răcire mai rapidă atunci când este necesar, fără a sacrifica eficiența energetică.

Descriere produs

Detalii tehnice Aer conditionat Inverter Hyundai 12000 Btu/h WI-FI Ready:

 • Tip pompa de căldura
 • Mod control telecomanda
 • Capacitate de răcire declarata W 3500(1000-3870)
 • Capacitate de încălzire declarata W 3520 (1000-3950)
 • Putere de design W 3500
 • SEER W/W 6,5
 • Clasa energetica A++
 • SCOP Mediu W/W 4,0
 • Clasa energetica medie A+
 • Dezumidificare l/h 1,2
 • Nivel zgomot UI(H/M/L/Mute) dB(A) 50/43/35/32
 • Nivel zgomot UE dB(A) 60
 • Presiune sonora UI(H/M/L/Mute) dB(A) 40/33/25/22
 • Presiune sonora UE dB(A) 50
 • Alimentare electrica 220-240V-/50Hz/1p
 • Domeniul de tensiune alimentare V 165-265
 • Amperaj de lucru Răcire A 4,8(1,5-7,2)
 • Încălzire A 4,7 (1,5-7,2)
 • Putere consumata Răcire W 1040 (290-1400)
 • Încălzire W 1020 (290-1430)
 • Tip refrigerent/Încărcare/GWP/CO2 echivalent R 32 /0,55kg /675/0,372t
 • Compresor Tip rotativ
 • MFG GMCC
 • Debit aer UI Răcire/Încălzire m3/h 550/550
 • Tip ventilator UI AXIAL
 • Tip ventilator UE ELICE
 • Cabluri electrice Miez x Suprafață 4 X 1 0mm
 • Dispozitiv laminare capilar
 • Conexiuni țeavă refrigerent Gaz Inch 3/8
 • Lichid Inch 1/4
 • Suprafață aplicație m² 14-22
 • Lungime max. țeava refrigerent m 25
 • Diferență max. de nivel m 10
 • Domeniul temperaturii de lucru ℃ 16-31
 • Domeniul temperaturii ambientale UE ℃ răcire -0-53 încălzire 20-30
 • UI ℃ răcire 17-32 încălzire 0-30
 • Dimensiuni (W x H x D) UI mm 698x255x190
 • UE mm 715x492x240
 • Masa neta UI kg 6,5
 • UE kg 22
 • Dimensiuni pachet (W x H x D) fără țeavă UI mm 850x320x275
 • UE mm 818x520x325
 • Masa bruta fără țeavă UI kg 10,5
 • UE kg 25

Date electrice

 • Alimentare electrica 220-240V-/50Hz/1p
 • Domeniul de tensiune alimentare V 165-265
 • Amperaj de lucru Răcire A 4,8(1,5-7,2)
 • Încălzire A 4,7 (1,5-7,2)
 • Putere consumata Răcire W 1040 (290-1400)
 • Încălzire W 1020 (290-1430)

Sistem de refrigerare

 • Tip refrigerent/Încărcare/GWP/CO2 echivalent R 32 /0,55kg /675/0,372t
 • Compresor Tip rotativ
 • MFG GMCC
 • Debit aer UI Răcire/Încălzire m3/h 550/550
 • Tip ventilator UI AXIAL
 • Tip ventilator UE ELICE

Conexiuni

 • Cabluri electrice Miez x Suprafață 4 X 1 0mm
 • Dispozitiv laminare capilar
 • Conexiuni țeavă refrigerent Gaz Inch 3/8
 • Lichid Inch 1/4

Altele

 • Suprafață aplicație m² 14-22
 • Lungime max. țeava refrigerent m 25
 • Diferență max. de nivel m 10
 • Domeniul temperaturii de lucru ℃ 16-31
 • Domeniul temperaturii ambientale UE ℃ răcire -0-53 încălzire 20-30
 • UI ℃ răcire 17-32 încălzire 0-30
 • Dimensiuni (W x H x D) UI mm 698x255x190
 • UE mm 715x492x240
 • Masa neta UI kg 6,5
 • UE kg 22
 • Dimensiuni pachet (W x H x D) fără țeavă UI mm 850x320x275
 • UE mm 818x520x325
 • Masa bruta fără țeavă UI kg 10,5
 • UE kg 25

Telecomanda are integrat un senzor care detectează temperatura ambientală, ceea ce determină o ajustare mai precisă a temperaturii și un grad mai ridicat de confort.

Aparatul funcționează cu freon R32.

Prețul aparatului nu include suporții de prindere din exterior.

La prețul produsului se mai adaugă și taxa de timbru verde de 37,37 RON.

Alte produse din categorie