Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Sisteme de pompare pompe de hidrofor Hidrofor DAB. Pompa hidrofor DAB JET 82M
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Filtre pentru apa Filtre pentru apa

Pompa de hidrofor DAB JET 82M

Discount 6%
Pret vechi: 71500 lei cu TVA
Pret: 66800 lei cu TVA
Producator:   dab
Cod produs:   0770022
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de autorizare ISCIR si personal specializat.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Hidrofor DAB. Pompa hidrofor DAB JET 82M

Solutie ingenioasa marca DAB: pompa hidrofor DAB Jet 82M oferita de catre Mas-Instal la un pret de 585 lei. Livrare rapida!

Hidrofor DAB. Pompa hidrofor DAB JET 82M

Solutie ingenioasa marca DAB: pompa hidrofor DAB Jet 82M oferita de catre Mas-Instal la un pret de 585 lei. Livrare rapida!

DAB jet 82M este o pompa centrifugala autoamorsanta avind capacitatea optima de aspiratie si in prezenta bulelor de aer

Poate fi utilizata si pentru apa cu particule de nisip avind dimensiuni mici

DAB jet se foloseste pentru instalatiile de uz casnic aplicati mici in agricultura si gradinarit

Corpul pompei este turnat din fonta

Suportul motor este turnat din aluminiu sub presiune

Inelele de uzura sint din otel inox

Motorul este de tip asincron inchis racit cu ventilatie extrema 

Rotorul este montat pe rulmentii cu sfere

Are etansare mecanica din carbon/ceramica

Fluidul pompat trebuie sa fie curat sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri sa nu fie vascos sa fie neutru din punct de vedere chimic sa fie apropiat de poropietatile apei

DAB jet  se monteaza cu arborele motor in pozitie orizontala

Producator:DAB ITALY

Garantie:2 ani

Greutate:10.7KG 

 

Descriere produs
SPECIFICATII TEHNICE: Debit max: 4.2 mc/h Inaltimea maxima de pompare: 47 m Prexiune maxima de functionare: 6 bar Temperatura maxima de lucru: 0-35 grC Temperatura mediului:+40 grC Putere electrica max absorbita: 0.85 kw Racorduri corp pompa: 1" Instalare: orizontala Lungime: 395 mm Inaltime: 193 mm Latime: 178 mm
Alte produse din categorie
Discount 20.00 lei
470.00 lei
450.00 lei
Discount 65.00 lei
780.00 lei
715.00 lei