Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Radiatoare/Calorifere/Incalzire Radiatoare/Calorifere/Incalzire Aer conditionat Aer conditionat Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Casa si Gradina Casa si Gradina

Pompa de circulatie Wilo- Yonos PICO 25/1-8 180

Pret: 1.65600 lei cu TVA / Buc
Producator:   WILO
Cod produs:   4248086
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

 (Societatea noastra nu efectueaza montaje,mas-instal recomanda pentru montaj parteneri specializati in montarea centralelor termice) Montajul standard este efectuat de catre  parteneri colaboratori specializati in montarea centralelor termice


Citeste mai mult
Cele mai necesare detalii despre sistemele de climatizare si de conditionare climat interior

Aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate indiscutabila in mediul urban al mileniului trei, chiar si in tari ca Romania. Clima temperata in care am crescut noi, cei de generatii nu chiar tinere, s-a transformat intr-un mod deja de netagaduit, iar verile nu mai sunt nici pe departe ce erau candva.

Imi amintesc cand eram copil, ca 33 de grade in iulie august insemna canicula. De un deceniu, daca nu chiar doua, la 33 de grade ne relaxam, temperaturile de peste 40 de grade devenind deja ceva uzual.


Citeste mai mult
Cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie

Este o intrebare pe care multi oameni o pun atunci cand cauta sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire. Calcularea puterii unui calorifer este importanta pentru a te asigura ca alegi un model potrivit pentru spatiul tau. Un calorifer prea mic nu va incalzi suficient camera, iar unul prea mare va fi costisitor si va consuma prea multa energie.

MasInstal iti explica modul cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie. Este simplu de calculat!


Citeste mai mult
Cum alegi puterea in BTU a aerului conditionat, in functie de suprafata camerei?

Vrei sa stii ce aer conditionat sa cumperi pentru locuinta ta? Un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU e suficient pentru o camera?

 

 

 

 

 


Citeste mai mult
Dacă și tu deții o centrală termică este normal să știi ce presiune trebuie să aibă centrala termică

Te-ai întrebat de multe ori care este presiunea normală la centrala ta termică? Presiunea normală la centrala termică poate varia în funcție de tipul de instalație, însă în general se recomandă menținerea unei presiuni între 1 și 2 bar.


Citeste mai mult
Descoperă importanța irigațiilor în agricultura modernă și cum pot acestea să îmbunătățească eficiența culturilor agricole. Află cum să optimizezi irigațiile pentru a obține recolte bogate și sustenabile.

În lumea agricolă de astăzi, irigațiile au un rol esențial în dezvoltarea unei agriculturi durabile și productive.

Irigațiile reprezintă procesul de furnizare controlată a apei în mod artificial culturilor agricole, în scopul asigurării nevoilor de umiditate ale plantelor și îmbunătățirii randamentelor agricole.

O gestionare inteligentă a irigațiilor poate aduce beneficii semnificative pentru agricultori și pentru societate în ansamblu, contribuind la siguranța alimentară și dezvoltarea economică.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Pompa de recirculare  Wilo-Yonos PICO

 

Pompa Wilo-Yonos PICO  este o pompa de recirculare de inalta eficienta, cu reglare si control electronic. Este  utilizabila pentru toate aplictiile de incalzire cu apa calda, instalatii de climatizare si instalatii industriale de recirculare. Modul de reglare selectabil in functie de tipul instalatiei de incalzire: cu radiatore/prin pardosela.

 

Pompa de inalta eficienta, special conceputa pentru casele cu una si doua familii, precum si pentru case cu doua pana la sase familii.

 

Pompa de circulatie cu rotor umed cu racord filetat, motor sincron rezistent la curenti de blocare conform tehnologiei ECM, carcasa din fonta, arbore din otel inoxidabil si reglare electronica integrata a randmentului pentru regalre continua a presiunii diferentile.

Descriere produs

Pompa de circulatie Wilo- Yonos PICO 25/1-8

 

Particularitati:

 

 • Moduri de reglare preselectbile pentru optimizarea  sarcinii Presiune diferentiala constnta (Δp-c), presiune diferentiala varibila (Δp-v), turatie constanta (3 directive de reglare);

   

 • Protectie pentru motor integrata;

   

 • Afisaj cu leduri pentru reglarea  valorii nominale si  afisare consumului curent, in wati;

   

 • Functie de deblocare automta;

   

 • Functie manuala de dezaerisire pentru aerisirea camerei rotorului;

   

 • Repornire manuala.

 

Avantaje pompe de recirculare Yonos PICO :

 

 • Confort maxim de deservire datorita tehnologiei cu buton verde cu noi setari inteligente, interfata intuitiva de operare si noi functii;

   

 • Eficienta energetica optimizata datorita tehnologiei cu motor EC, setarilor cu o precizie de 0,1 m si afisarii puterii absorbite în timp real;

   

 • Instalare rapida si simpla si inlocuire fara probleme datorita conceptiei noi si optimizate;

   

 • Intretinere mai simpla si siguranta mai ridicata în exploatare din cauza repornirii declansate automat si manual sau a functiei de dezaerisire;

   

 • Siguranta maxima în exploatare si deservire datorita tehnologiei testate;

 

Moduri de functionare- tipuri de reglare presetabile pentru ajustarea optimala a sarcinii:

 

 • Presiune diferentiala  constanta;

 • Presiune diferentiala  variabila;

 • Turatie constanta (3 caracteristici de reglaj);

 

Functii manuale:

 

 • Reglarea modului de functionare conform utilizarii;

 • Reglarea debitului pompei (inaltime de pompare);

 • Reglarea turatiei constante;

 • Functie de aerisire;

 • Repornire manuala;

 

Functii automate:

 

 • Adaptarea continua a performantelor in functie de regim;

 • Repornire automata;

 • Detectarea automata a functionarii fara apa;

 

Functii de semnalizare si afisare:

 

 • Afisarea puterii absorbite în W;

 • Afisarea înaltimii de pompare la reglare;

 • Afisarea semnalizarilor de avarie (coduri de eroare);

 • Afisarea functiei activate manuale de repornire si de dezaerisire;


 

Caracteristici tehnice:

 
   

Date hidraulice:

 
Presiune de lucru maxima PN 10 bar
Inaltime de pompare max. H 8.00 m
Debit max. Q 4.8 m³/h
Inaltime de intrare minima la 50 °C 0.5
Inaltime de intrare minima la 95 °C 3
Inaltime de intrare minima la 110 °C 10
Temperatura fluidului pompat min. Tmin -10 °C
Temperatura fluidului pompat max. Tmax 95 °C
Temperatura ambianta min. Tmin -10 °C
Temperatura ambianta max. Tmax 40 °C

Date tehnice motor:

 
Indice de eficienta energetica (EEI) 0.23
Alimentare electrica 1~230 V ±10%, 50/60 Hz
Turatie min. nmin 800 rpm
Turatie max. nmax 4800 rpm
Putere absorbita (min) P1 min 4.0 W
Putere nominala P1 max. P1 max 75.0 W
Producere de perturbatii EN 61000-6-3
Rezistenta la perturbatii EN 61000-6-2
Compatibilitate electromagnetica EN 61800-3
Presetupa pentru cablu 1 x PG11
Clasa de izolatie F
Grad de protectie IPX2D

Materiale:

 
Carcasa pompa EN-GJL-200
Rotor hidraulic PP-GF40
Arbore 1.4122
Depozit material Cărbune grafitat

Dimensiuni de instalare:

 
Racord conducta pe refulare RPD G 1½
Racord conducta la aspiratie RPS G 1½
Lungime constructiva l0 180 mm

Altele:

 
Greutate neta aprox. m 2 kg
Produs Wilo
Denumire produs Yonos PICO 25/1-8
Numar articol 4215517
Download
Alte produse din categorie
Discount 292.60 lei
987.60 lei
695.00 lei