Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale termice Centrale termice pe lemne si carbune din fonta viadrus Centrala termica pe lemne si carbune din fonta VIADRUS U22-D7 35KW
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta sigma Masini pentru taiat gresie si faianta sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa(Contoare) Apometre de apa(Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI

Centrala termica pe lemne si carbune din fonta VIADRUS U22-D7 35KW

Pret: 5.85000 lei cu TVA / Buc
Comanda Indisponibila
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   VIADRUS
Cod produs:   VIAD35
 
PUTERE CENTRALA 31-35 KW
INSTALARE CENTRALA Pe pardoseala
MATERIAL Fonta
COMBUSTIBIL Lemn/Carbune
ARDERE CENTRALA Conventionala
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece.
Stim ca doresti o serie de calorifere din otel ieftine dar si eficiente.
Instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere! Citeste mai multe in articol.


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Montaj standard Immergas,ariston + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Centrala termica pe lemne si carbune din fonta VIADRUS U22-D7 35KW

 

Un model cu o tehnologie recenta, centrala termica pe lemne VIADRUS U 22 D este diferita de modelul VIADRUS U 22 C, in sensul ca usa focarului este mai mare si poate fi incarcat cu lemne de dimensiuni mari, diametru maxim de 220 mm. Prin arderea lemnelor de dimensiuni mari dificultatea realizarii incalzirii este redusa considerabil si este crescuta calitatea functionarii. De asemenea, cantitatea de cenusa este mai mica si poate fi folosita ca ingrasamant.

 

Centrala termica pe lemne VIADRUS este destinata productiei de apa calda cu circulatie naturala si fortata la o presiune de lucru de 4 bar. Cazanul centralei Viadrus D7 este format din elementi de fonta cuplati intre ei prin niple metalice si ca element de siguranta cu tije filetate.

 

In interiorul elementilor de fonta prin unirea acestora se creaza camera de ardere si spatiul de cenusa, spatiul de apa si o zona de schimb de caldura convectiva. Cazanul este izolat termic pentru reducerea pierderilor de caldura in exterior. Carcasa de otel este vopsita cu vopsea rezistenta la caldura.

 

Avantajele centralei termice pe lemne si carbune din fonta VIADRUS U22-D7 35KW

 

- durata de viata ridicata a elementilor de fonta si a celorlalte componente fiind folosite materiale de calitate;
- solutie tehnica testata in timp;
- tehnologia de productie moderna, liniile de fabricatie automatizate respectand normele de calitate ale procesului de productie (ISO 9001, ISO 14 001);
- eficienta termica la arderea cocsului si antracitului este de 75 – 80%, iar la lemn de 75 %;
- intretinere si servisare simpla;
- cerinte scazute cu privire la tirajul cosului de fum.
- termen de garantie 2 ani.
- adaptabil oricarei nevoi.

Descriere produs

Caracteristici tehnice ale cazanului pe lemne din fonta VIADRUS U22-D7 35KW


Putere utila maxima(lemn) 35 kW
Putere utila maxima (carbune) 40,7 kW
Presiune maxima de lucru 4 bar
volum camera de ardere 86 litri

continut apa 50.3 litri
Numar elementi 7
Temperatura agentului 60-90 °C
Temp. gazelor arse (carbune, cocs/lemn) 280/320 °C
Randament 80 %
CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE
Inaltime totala(inclusiv tablou) 974 mm
Latime 520 mm
Adancime cazan 1035 mm
Dimensiuni racord tur 1 1/2 mm
Dimensiuni racord retur 1 1/2 mm
Adancimea camerei de ardere 624 mm
Diametru cos fum 156 mm
Masa (U22D) 371 kg

Produse complementare
Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.
Kituri de armaturi, regulatoare de gaz, kituri de evacuare si detectie a gazelor, robineti, olandezi....Ce sunt toate aceste produse complementare pentru centrala termica?De unde stiu ca am nevoie de ele pentru montajul centralei mele termice?
In anotimpul friguros confortul casei dumneavostra este dat de nivelul de incalzire al locuintei, iar solutia potrivita o consituie instalarea unei centrale termice. Principalul avantaj generat de alegerea acestei variante, pe langa asigurarea unui plus de confort, il reprezinta scaderea costurile pentru incalzirea apartamentului/ locuintei.  
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS