Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale termice Centrale termice pe gaz in condensare Centrala termica cu functionalitate pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 24/28 1 ErP+ kit evacuare inclus
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta sigma Masini pentru taiat gresie si faianta sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa(Contoare) Apometre de apa(Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI

Centrala termica cu functionalitate pe gaz in condensare IMMERGAS VICTRIX MAIOR TT 24/28 1 ErP+ kit evacuare inclus

Pret: 4.29900 lei cu TVA / Buc
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   IMMERGAS
Cod produs:   3.024882
 
AEDERE CENTRALA TERMICA In condensare
PUTERE CENTRALA 6-24 KW
TIRAJ CENTRALA Fortat
BOILER INCORPORAT Nu
UTILIZARE Incalzire si apa calda menajera
INSTALARE CENTRALA Pe perete
GARANTIE 2 ani
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece.
Stim ca doresti o serie de calorifere din otel ieftine dar si eficiente.
Instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere! Citeste mai multe in articol.


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Montaj standard Immergas,ariston + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Producator IMMERGAS 

Garantie 2 ani

Pif gratuit

Descriere produs

Noua gama de centrale termice Immergas, cea mai avansata din platforma Top Tech, a fost conceputa în conformitate cu noile directive europene ErP si ELD si este fabricata pe liniile înalt automatizate de la sediul din Brescello. Directiva ErP (2009/125/CE) – ErP semnificând Energy related Products (Produse cu impact Energetic) – stabileste ghiduri foarte precise pentru proiectarea si fabricarea unor produse eco-compatibile si defineste cerintele minime obligatorii pentru eficiena si performanta în protejarea mediului ale tuturor echipamentelor consumatoare de energie. Directiva privind Etichetarea Energetica 2010/30/CE (ELD – Energy Labeling Directive) prevede ca fiecare produs care face obiectul Directivei ErP si poarte o eticheta care se evidentieze nu numai clasa de eficiena energetica, dar si alti factori de performana, cum ar fi nivelul de zgomot si consumul de energie.

TEHNOLOGIA CONDENSSRII PENTRU O CLASA ENERGETICA SUPERIOARA Doua versiuni instantanee (28 si 35 kW) si o versiune numai încalzire (35 kW) formeaza împreuna o gama perfecta care satisface cerintele noii Directive Europene referitoare la utilizarea energiei, care este puternic axata pe tehnologia condensarii. Toate modelele sunt echipate cu pompa modulanta cu consum redus, fiind concepute sa atinga un nivel înalt de clasificare a eficientei privind încalzirea incintelor si prepararea apei calde de consum (ACM). Acesta este motivul pentru care VICTRIX MAIOR TT este ideal în noile instalatii dar si pentru înlocuirea aparatelor existente. PUTERE MARE, RISC DE COLMATARE REDUS Modulul de condensare este inovativ: asigura în circuitul de încalzire o putere ridicata si o sarcina hidraulica mare, cu risc scazut de colmatare datorat impuritatilor din instalatie si totodata rezistenta crescuta la coroziune datorita aliajului special folosit.

ECONOMIE SUPERIOARA DE ENERGIE, CONFORT SPORIT DE APA CALDA Noua placa electronica moduleaza puterea cazanului de la 100% pân` la 10% si, împreuna cu pompa cu consum redus, realizeaza economii importante de energie. Modelele instantanee sunt dotate cu un regulator de debit si cu doi senzori, astfel încât se obtine un confort ridicat de apa calda pentru consum: 3 stele *** conform standardului EN 13203-1. Pentru instalatiile cu consum mare de apa calda sau cu consumatori simultani este disponibila versiunea “X”, care poate fi racordata cu boilere de diferite capacitati.

PERFORMANTE HIDRAULICE RIDICATE Modulul de condensare este proiectat pentru a oferi spatii largi de circulatie a apei, care permit un debit ridicat si o pierdere de sarcina scazuta, ideale pentru integrarea in instalatii vechi de încalzire. Aceasta implica si un risc redus de colmatare daca sunt prezente impuritati în apa din instalatie. Materialului utilizat - aliaj special din aluminiu-siliciu-magneziu - si grosimile considerabile de material ofera o deosebita rezistenta la coroziune. Pinii tronconici din interiorul modulului maresc suprafata de schimb de caldura asigurând o putere utila ridicata. Este importanta mentinerea valorii pH-ului apei din instalatia de încalzire între 6,5 si 8,5 cu o duritate de 15 0 F.

DOMENIU LARG DE MODULARE Noua placa electronica reduce costurile de functionare datorita performantei ridicate chiar si în cazul necesarului redus de energie, cum este cazul perioadelor inter-sezoniere. Gratie domeniului amplu de modulare, intre 10%-100% din putere pentru modelele de 35 kW si intre 12%-100% din putere pentru cele de 28 kW, eficienta sezoniera este deosebita

POMPA ELECTRONICA DE CLASA A Pompa de circulatie cu turatie variabila, cu consum redus, ofera economii mari de energie în raport cu pompele traditionale. Cele doua sonde NTC, pe tur si pe retur, asigura modularea continua în functie de cerintele instalatiei, crescând eficienta sezoniera. Pompa poate sa functioneze într-unul din modurile: Δt constant, sarcina proportionala sau turatie constanta

CONTROL ELECTRONIC AL AMESTECULUI COMBUSTIBIL Noua vana de gaz electronica permite controlul raportului aer/gaz prin intermediul unui electrod multifunctional pozitionat în interiorul camerei de ardere; placa electronica auto-adapteaza parametrii arderii în cazul variatiei densitatii aerului sau a combustibilului. |n plus, nu este necesara înlocuirea duzei în cazul modificarii tipului de gaz (metan sau GPL): cazanul este furnizat cu un cod de produs unic si este suficient un reglaj în software-ul placii electronice.

PERFORMANTE RIDICATE LA PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM Circuitul de apa calda de consum al versiunilor instantanee dispune de un debitmetru si doua sonde pentru controlul temperaturii. Alaturi de acestea este disponibila functia BOOST, care presupune mentinerea centralei la o temperatura suficient de ridicata pentru a putea furniza instantaneu apa calda de consum în cazul unei cereri. Se asigura în acest mod încadrarea ambelor modele în categoria 3 *** sub aspectul confortului sanitar. Modelul 35 X TT poate fi racordat la un boiler extern, disponibil într-o gama de modele cu capacitati între 80 [i 300 litri, în functie de cerintele instala]iei de ap` cald` de consum. Sunt suficiente dou` conducte care racordeaz` vana cu trei c`i (dotare standard în cazan) cu serpentina boilerului.

FUNCTIONAREA CU CAPTATOARE SOLARE Echiparea centralei permite functionarea sa în combinatie cu un sistem solar, fara a necesita accesorii suplimentare. Pornirea centralei este gestionata în functie de temperatura de intrare a apei si de întârzierea la aprindere setata.

FUNCTIONAREA ÎN INSTALATII DE ÎNCALZIRE DE JOASA TEMPERATURA Centrala MAIOR TT poate asigura încalzirea în instalatii de joasa temperatura prin setarea temperaturii maxime de tur, fara a influenta functionarea în regim ACC. Placa electronica a centralei are borne dedicate pentru conectarea unui termostat de siguranta de contact, reglabil.

Caracteristici tehnice

 Putere utila max./min. regim încalzire (40/30°C) kW 25,5/3,1

 Putere utila max./min. regim încalzire (50/30°C) kW 25,2/3,1

Putere utila max./min. regim încalzire (80/60°C) kW 24,0/2,8

 Putere utila max./min. regim ACM kW 28,0/2,8

 Eficienta la 30% putere nominala (80/60°C) % 102.5 

Eficienta la putere nominala/minima (80/60°C) % 96,6/97,2

Eficiena la putere nominala/minima (50/30°C) % 101,0/107,3 

Eficienta la putere nominala/minima (40/30°C) % 102,3/108,1 

Debit ACM în serviciu continuu (ΔT 30°C) l/min 13.3 

Debit minim circuit sanitar l/min 1.5 

 Presiune dinamic` minim` circuit sanitar bar 0.3 

 Presiune maxim` circuit sanitar bar 10

 Domeniu reglare temperatura încalzire °C 20 - 85 

Domeniu reglare temperatura ACM °C 30 - 60 

Presiune maxima circuit încalzire bar 3 

Capacitate vas expansiune circuit încllzire litri 10 

Sarcina disponibila ventilator (max./min.) Pa 203/100 

Grad de protectie electrica IP X5D X5D X5D

Greutate centrala plina/goala kg 33,9/32,0 

Inaltime = 748 mm

Latime =440 mm

Adancime =276 mm

Clasa NOx = 25 Mg/kwh

Emisii NOx cu gaz natural 29 Mg /kwh

Produse complementare
Discount 14%
368.00 lei
314.00 lei
Alte produse din categorie
Articole recomandate
De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.
Kituri de armaturi, regulatoare de gaz, kituri de evacuare si detectie a gazelor, robineti, olandezi....Ce sunt toate aceste produse complementare pentru centrala termica?De unde stiu ca am nevoie de ele pentru montajul centralei mele termice?
In anotimpul friguros confortul casei dumneavostra este dat de nivelul de incalzire al locuintei, iar solutia potrivita o consituie instalarea unei centrale termice. Principalul avantaj generat de alegerea acestei variante, pe langa asigurarea unui plus de confort, il reprezinta scaderea costurile pentru incalzirea apartamentului/ locuintei.  
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS
Montaj standard Immergas,ariston + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)