Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Pompe de caldura Pompe de caldura Radiatoare/Calorifere/Incalzire Radiatoare/Calorifere/Incalzire Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Panouri fotovoltaice Panouri fotovoltaice Casa si Gradina Casa si Gradina

Centrala electrica PROTHERM RAY 24Kw

Pret: 3.65600 lei cu TVA / Buc
Producator:   PROTHERM
Cod produs:   RAY24K
 
PUTERE CENTRALA Sub 25 kw
INSTALARE CENTRALA Pe perete
GARANTIE 2 ani
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

 (Societatea noastra nu efectueaza montaje,mas-instal recomanda pentru montaj parteneri specializati in montarea centralelor termice) Montajul standard este efectuat de catre  parteneri colaboratori specializati in montarea centralelor termice


Citeste mai mult
Cele mai necesare detalii despre sistemele de climatizare si de conditionare climat interior

Aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate indiscutabila in mediul urban al mileniului trei, chiar si in tari ca Romania. Clima temperata in care am crescut noi, cei de generatii nu chiar tinere, s-a transformat intr-un mod deja de netagaduit, iar verile nu mai sunt nici pe departe ce erau candva.

Imi amintesc cand eram copil, ca 33 de grade in iulie august insemna canicula. De un deceniu, daca nu chiar doua, la 33 de grade ne relaxam, temperaturile de peste 40 de grade devenind deja ceva uzual.


Citeste mai mult
Cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie

Este o intrebare pe care multi oameni o pun atunci cand cauta sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire. Calcularea puterii unui calorifer este importanta pentru a te asigura ca alegi un model potrivit pentru spatiul tau. Un calorifer prea mic nu va incalzi suficient camera, iar unul prea mare va fi costisitor si va consuma prea multa energie.

MasInstal iti explica modul cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie. Este simplu de calculat!


Citeste mai mult
Cum alegi puterea in BTU a aerului conditionat, in functie de suprafata camerei?

Vrei sa stii ce aer conditionat sa cumperi pentru locuinta ta? Un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU e suficient pentru o camera?


Citeste mai mult
Dacă și tu deții o centrală termică este normal să știi ce presiune trebuie să aibă centrala termică

Te-ai întrebat de multe ori care este presiunea normală la centrala ta termică? Presiunea normală la centrala termică poate varia în funcție de tipul de instalație, însă în general se recomandă menținerea unei presiuni între 1 și 2 bar.


Citeste mai mult
Descoperă importanța irigațiilor în agricultura modernă și cum pot acestea să îmbunătățească eficiența culturilor agricole. Află cum să optimizezi irigațiile pentru a obține recolte bogate și sustenabile.

În lumea agricolă de astăzi, irigațiile au un rol esențial în dezvoltarea unei agriculturi durabile și productive.

Irigațiile reprezintă procesul de furnizare controlată a apei în mod artificial culturilor agricole, în scopul asigurării nevoilor de umiditate ale plantelor și îmbunătățirii randamentelor agricole.

O gestionare inteligentă a irigațiilor poate aduce beneficii semnificative pentru agricultori și pentru societate în ansamblu, contribuind la siguranța alimentară și dezvoltarea economică.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Caracteristici centrala electrica Protherm 24 kw

Centrala electrica 24 kw Protherm este o alegere excelente pentru un confort sporit: zgomot redus, pret mic, ecologica, usor de instalat.

Producator: PROTHERM

Garantie: 3ani

PIF: GRATUITA

 

Centrala electrică Protherm de 24 kw este o solutie compact și ecologica, care poate fi instalată în câteva minute.

Este proiectată pentru a alimenta o sarcină electrică standard de uz casnic de până la 24 kw.

Centrala electrică Protherm de 24 kw este ideală pentru a fi utilizată pentru încălzirea unor spații generoase.

Aceasta centrala electrică Protherm de 24 kw este un aparat robust și fiabil, care vă va aduce confortul termic dorit pentru locuința voastră.

 

Se poate conecta la un boiler indirect pentru prepararea ACM.
Conectarea dintre cantrală și boiler se poate face prin folosirea unei vane cu trei căi de monitorizare.

Este o centrală murală ce are în componență un schimbător de căldură cilindric cu rezistențe imerse, plus un subansamblu hidraulic format dintre-o pompă de încălzire, un senzor de presiune și o supapă de siguranță.

Carcasa este din oțel având o placă frontală integrată. Intrarea și ieșirea pentru apă încălziră plus conexiunea electrică sunt în partea inferioară.

Face parte dintr-o serie nouă de centrale electrice Protherm Ray, una mult mai fiabilă decât suratele ei anterioare. Silențioasă, eficientă, ecologică!

Știm că producătorul Protherm a lansat aceste noi modele Ray cu mult îmbunătățite, având niște funcții noi ce fac din această centrală una economicoasă din punct de vedere energetic.

 

Descriere produs

Avantajele centralei electrice Protherm 24 kw

Avantajele acestei centrale electrice sunt numeroase:

 • Este durabilă și de lungă durată.
 • Nu exista emisii de noxe.
 • E prietenoasă cu mediul înconjurător.
 • Fara cos de evacuare a gazelor arse - nu este nevoie de asa ceva.
 • Nu necesita aer de combustie.
 • Puterea de 24 kw 220v are o rată de eficiență ridicată, ceea ce o face eficientă din punct de vedere energetic.
 • Poate fi operată manual sau automat, în funcție de nevoile dumneavoastră.
 • Centrala electrică de 24 kw 220v funcționează silențios, permițându-vă să o folosiți fără să vă deranjați vecinii sau membrii familiei.
 • Puteți instala stația de alimentare de 24 kw 220v în orice încăpere în care există o priză disponibilă, inclusiv în locații exterioare, dacă doriți.
 • Este compactă și ușoară, așa că este ușor de transportat! Cântărind doar aproximativ 181 kg (400 pounds), va încăpea cu ușurință în portbagaj sau pe bancheta din spate - nu este nevoie de servicii speciale de transport sau de vehicule mari!

Centrala electrică Protherm 24 kw este un produs de înaltă calitate și durabil.

Are un design robust și poate funcționa pentru o perioadă lungă de timp. Este foarte fiabilă, ușor de utilizat și are o performanță eficientă. De asemenea, este ușor de întreținut și poate fi instalată cu ușurință oriunde.

Centrala electrică Protherm de 24 kw este o alegere ideală pentru casele sau întreprinderile mici care caută o sursă de energie eficientă. Aparatul vine cu o garanție de trei ani, astfel încât puteți fi siguri că va dura mulți ani fără probleme.

Aparatul este fabricat din materiale de înaltă calitate, astfel încât nu se va strica ușor după o utilizare îndelungată.

De asemenea, are un design compact care permite o instalare ușoară chiar și în spații înguste, cum ar fi mansardele sau subsolurile, unde spațiul poate fi limitat, dar există totuși suficient loc pentru amprenta mică a acestei unități ceea ce o face perfectă pentru spații mici ca acestea!

 Protherm Ray 24kw

Aparatul vine cu o funcție de oprire automată, astfel încât, dacă ceva nu merge bine cu sistemul, se va opri automat până când cineva se întoarce mai târziu și îl repară din nou în mod corespunzător după aceea!

Alte beneficii ale acestei centrale:

 • Fiabilă: Centrala electrică Protherm de 24 kw a fost proiectată să dureze zeci de ani, astfel încât nu este ceva ce va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea ei prea curând. De asemenea, are o rată de funcționare impresionantă de peste 99%, așa că puteți fi siguri că atunci când o porniți, va fi gata de acțiune!
 • Eficientă: Centrala Protherm de 24 kw utilizează doar 20% din energia necesară altor mărci, ceea ce înseamnă că costurile dvs. vor fi mai mici ca niciodată. Veți economisi bani pe facturile de electricitate, putând în același timp să le oferiți clienților dumneavoastră aceleași niveluri ridicate de servicii la care se așteaptă de la dumneavoastră.
 • Rentabilă: Centrala electrică Protherm de 24 kw este una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe piață în acest moment, așa că nu există niciun motiv pentru care cineva ar trebui să plătească mai mult decât trebuie! Acest lucru înseamnă că, dacă clienții dvs. doresc servicii de cea mai bună calitate, dar nu vor să cheltuiască prea mulți bani pe ele.

Centrala electrică Protherm 24 kw 220v este un echipament excelent pentru a fi folosit în casa dvs. Folosește cea mai recentă tehnologie pentru a vă asigura că obțineți un consum redus de energie. Unitatea este fiabilă și durabilă, ceea ce înseamnă că va dura mulți ani de acum încolo. Nici prețul nu este prea mare, așa că ar trebui să fie accesibil pentru majoritatea oamenilor.

Date tehnice Protherm Ray 24 kw

Putere termica:

 • Putere termica: 24 kw
 • Putere electrica: 24 kw/h

Trepte de putere: 4

 • Putere electrica absorbita treapta 1: 12 kw
 • Putere electrica absorbita treapta 2: 18 kw
 • Putere electrica absorbita treapta 3: 18 kw
 • Putere electrica absorbita treapta 4: 24 kw

Date electrice:

 • Alimentare: 380 V
 • Protectie centrala electrica: IP 40
 • Curent nominal (intensitate): 36.5 A
 • Randament: 99.5 %

Presiuni si temperaturi:

 • Presiune minima: 1 bar
 • Presiune creata de pompa: 0.5 bar
 • Presiune maxima: 1.7 bar
 • Vas de expansiune: 10 l
 • Presiune maxima apa: 3 bar
 • Presiune minima apa: 0.8 bar
 • Temperatura apei pe tur: 85 grC

Racorduri:

 • Racord tur/retur: 3/4"
 • Racord golire: 1/2"

Generalitati:

 • Panou de comanda digital

Dimensiuni:

 • Sectiune min conductor:cupru 6 mm
 • 2 Latime: 41 cm
 • Inaltime: 74 cm
 • Adancime: 31 cm
 • Greutate: 34 kg

Centrala electrică Protherm 24 kw carte tehnică - instalare ușoară, întreținere ușorară, in acord cu manualul de utilizare și schema centralei.

Download
Alte produse din categorie
Articole recomandate
De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.
Kituri de armaturi, regulatoare de gaz, kituri de evacuare si detectie a gazelor, robineti, olandezi....Ce sunt toate aceste produse complementare pentru centrala termica?De unde stiu ca am nevoie de ele pentru montajul centralei mele termice?
In anotimpul friguros confortul casei dumneavostra este dat de nivelul de incalzire al locuintei, iar solutia potrivita o consituie instalarea unei centrale termice. Principalul avantaj generat de alegerea acestei variante, pe langa asigurarea unui plus de confort, il reprezinta scaderea costurile pentru incalzirea apartamentului/ locuintei.  
Este o intrebare pe care multi oameni o pun atunci cand cauta sa isi imbunatateasca sistemul de incalzire. Calcularea puterii unui calorifer este importanta pentru a te asigura ca alegi un model potrivit pentru spatiul tau. Un calorifer prea mic nu va incalzi suficient camera, iar unul prea mare va fi costisitor si va consuma prea multa energie. MasInstal iti explica modul cum poti sa determini puterea caloriferului de care ai nevoie. Este simplu de calculat!
Te-ai întrebat de multe ori care este presiunea normală la centrala ta termică? Presiunea normală la centrala termică poate varia în funcție de tipul de instalație, însă în general se recomandă menținerea unei presiuni între 1 și 2 bar.