Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Centrale termice Centrale termice Radiatoare /Calorifere Radiatoare /Calorifere Sisteme de pompare Sisteme de pompare Boilere/ Puffere Boilere/ Puffere Panouri/sisteme solare Panouri/sisteme solare Vase de expansiune Vase de expansiune Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Piese pentru instalatii sanitare /canalizari/gaz Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Masini pentru taiat gresie si faianta Sigma Aer conditionat Aer conditionat Apometre de apa (Contoare) Apometre de apa (Contoare) Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Obiecte sanitare pentru baie Obiecte sanitare pentru baie Accesori si scule pentru faiantari Accesori si scule pentru faiantari Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Echipamente de prindere si stingere incendiu PSI Filtre pentru apa Filtre pentru apa

Cazan din fonta cu gazeificare pt functionare cu combustibil solid lemn VIADRUS U22 ECONOMY 38 KW

Pret: 9.88900 lei cu TVA
Comanda Indisponibila
Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Producator:   VIADRUS
Cod produs:   MAS22ECON38
 
PUTERE CENTRALA Peste 35 KW
INSTALARE CENTRALA Pe pardoseala
MATERIAL Fonta
COMBUSTIBIL Lemn
ARDERE CENTRALA Cu gazificare
Contact: 0722.280.261   Email: comenzi@mas-instal.ro
Cum cumpar
De ce sa aleg centrala termica pentru locuinta mea?

De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?
Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.Citeste mai mult
Radiatoarele din aluminiu

    Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
    Principalele motive sunt: confortul, calitatea si pretul unui astfel de produs. Intrebarile sunt pertinente pentru ca asta va doriti: in zilele reci de iarna sa va asigurati ca aveti deja un confort si o caldura constanta in locuinta, lucruri care sa se mentina tot anotimpul rece.


Citeste mai mult
De ce sa aleg radiatoare din otel?

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere!


Citeste mai mult
Noi facilitati de plata pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil sau in 3, 6 sau 12 rate egale

Va punem la dispozitie doua noi facilitati privind plata comenzilor plasate pe site-ul nostru: cu cardul, prin POS mobil la adresa de livrare sau in 3, 6 sau 12 rate egale. De aceste modalitati de plata pot beneficia doar detinatorii de card de credit BCR sau orice tip de card de credit MasterCard.


Citeste mai mult
Cine suntem?

Magazinul online Mas-instal.ro este operat de catre SC Mas Trad Instal SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J23/1903/2013, avand CUI RO31912830, cu sediul in Popesti  Leordeni,  Str.  Sf.  Agnes nr. 100, Ilfov.

 

Societatea noastra a fost  infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor de instalatii tehnice si sanitare de calitate PREMIUM la cele mai avantajoase preturi avand in vedere raportul calitate - pret.

 

Promovam o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine  incercand sa  obtinem din partea clientior aceleasi valori pe care le promovam.   Politica urmarita de  noi este  de tip castig –castig, multumirea si respectul  clientilor pentru produsele si consultanta oferita de noi contribuind atat la succesul actiunilor intreprinse de acestia dar si implicit la succesul nostru.

 

Suntem o echipa dinamica de profesionisti, cu experiena  de peste 20 ani in vanzarea unei game largi de instalatii termice si sanitare, care lucreaza împreuna pentru a putea veni in intampinarea solicitarilor clientilor, oferind cele mai optime si profesioniste solutii in acest domeniu.


Citeste mai mult
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS


Citeste mai mult
Date cu caracter personal

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Firma: S.C MAS TRAD INSTAL S.R.L
CUI: RO 31912830
Reg. Com: J23/1903/2013


Citeste mai mult
Montaj standard Immergas ,ariston+ A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Detalii instalari centrale termice - montaj standard + A.F. ISCIR (Bucuresti, Ilfov)

Producatori pentru care se furnizeaza acest serviciu:

Montajul standard este efectuat de catre societati partenere ce dispun de autorizare ISCIR si personal specializat.


Citeste mai mult

Completati campurile marcate!

Acest produs este inlocuit cu seria de produse Emtas

Cazanul cu gazeificare din fontă pe buşteni de lemn VIADRUS U22 Economy disponibil în serii de puteri termice de 16, 21, 25, 30, 34, 38, 41 kW.
Putere max. declarată
Clasa certificată a cazanului
16 kW Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 21 kW 25 kW Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 30 kW Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 34 kW 38 kW Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 Ecodesign / cl. 5 / BimschV2 41 kW Ecodesign / cl. 5 / BimschV2

Motive pentru care merita sa cumperi centrala din fonta cu gazificare cu combustibil solid Camera de ardere cu mantaua dublă din fontă şi cu înzidire refractară este proiectată în aşa fel ca să reziste la cele mai mari temperaturi de funcţionare posibile.
Construcţia specială a căilor de ardere ale cazanului din fontă favorizeaza atingerea unei eficiente termice de până la 91%.

Soluţia tehnică nouă de reglare a sistemului de combustie ViaBurnTM , asigură circulaţia aerului de combustie preîncălzit în baza subpresiunii formate de coş şi prin urmare permite o ardere mai curată şi economică. Datorită sistemului brevetat de circulaţie a aerului de ardere, cazanele U22 Economy îndeplinesc cele mai noi regulamente de emisie a UE. Pentru o deservire mai uşoară a cazanului acţionarea clapei de aprindere este amplasată pe panoul lui frontal. Tija mecanică a clapei este ascunsă sub mantaua cazanului. Soluţionarea constructivă a alonjei de fum cu clapa de aprindere robustă din fontă permite o încălzire foarte rapidă a căilor de combustie şi o acţionare simplă a capacului orificiului de curăţare

Descriere produs

. AVANTAJE
• durata lungă de viaţă a schimbătorului de căldură din fontă de producţia proprie
• garanţie de 10 ani pe corpul cazanului din fontă
• grătar fix răcit cu apă
• raportul preţ /putere termică fără concurenţă
• funcţionare ecologică – îndeplinirea normelor de emisie ale UE (clasa 5, Ekodesign, BIMSCHV2)) • pentru funcţionare nu este necesară energie electrică
• solicitări scăzute de tiraj de coş şi încălzire rapidă a căilor de gaze arse
• randamentul maxim ridicat până la 91%
• consumul redus de combustibil (cu până la 50%) în comparaţie cu cazane cu ardere în volum • serie completă de puteri termice de 16-21-25-30-34-38-41 kW • posibilitate de completare cu arzătorul pentru peleţi – funcţionare duală
• soluţie originală a camerei de combustie „ViaBurnTM”
• compatibil cu racordarea cazanelor U26
• montare, deservire şi întreţinere simplă Construcţia cazanului din fontă Viadrus U22 Economy este brevetată.
PARAMETRI TEHNICI
Mărimea cazanului – tip 38

Clasa cazanului conform EN 303 – 5

Putere termică nominală kW 38

Consum orientativ de combutibil pe putere nominală kg/h 9,4
Temperatura gazelor de ardere la putere nominală °C 150 - 190
Debitul masic al gazelor de ardere la putere nominală kg/s 0,016
Tirajul de coş minim Mbar 0,25
Randament % 90,4 Clasa energetică a randamentului A+

Volumul camerei de combustie dm3 51

Volumul de apa =58 l

Greutate kg 534

Adâncimea camerei de combustie mm 590

Diametrul canalului de fum Ø D mm 156

Dimensiunile cazanului – înălţime x lăţime mm 1130 x 625
adâncime L mm1220

Dimensiunile orificiului de alimentare mm 310x236

presiune maximă de funcţionare kPa (bar) 400 (4)

Presiunea minimă de funcţionare a apei kpa (bar) 50(0,5)
Temperatura minimă a apei de intrare °C 50
intrare
Temperatura de funcționare recomandată a apei de înclzire °C 60 – 80
recomandată a apei de înclzire
Racorduri la cazan:
– tur 1 1/2“ (* dimensiunea depinde de tip de flanşă utilizată)
– retur 1 1/2“ (* dimensiunea depinde de tip de flanşă utilizată)

Articole recomandate
De ce sa aleg o centrala termica pentru incalzire si sa renunt la alte solutii alternative?Exista cateva motive foarte simple si foarte avantajoase in alegerea unei centrale termice, nu degeaba toata lumea lauda aceasta initiativa.
Kituri de armaturi, regulatoare de gaz, kituri de evacuare si detectie a gazelor, robineti, olandezi....Ce sunt toate aceste produse complementare pentru centrala termica?De unde stiu ca am nevoie de ele pentru montajul centralei mele termice?
In anotimpul friguros confortul casei dumneavostra este dat de nivelul de incalzire al locuintei, iar solutia potrivita o consituie instalarea unei centrale termice. Principalul avantaj generat de alegerea acestei variante, pe langa asigurarea unui plus de confort, il reprezinta scaderea costurile pentru incalzirea apartamentului/ locuintei.  
Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE IMMERGAS